1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

2011. december 04., vasárnap 17:13

A gyermek és a természet összhangja a gyógyításban

Írta:  Dr. Steindl Tímea
Értékelés:
(0 szavazat)

A gyermek összhangban áll a természettel. Ösztönösen könnyebben elfogadja a természetes orvosságokat a szintetikus gyógyszerekkel szemben. 

A természet adta patika

A természet patikájában elsősorban a gyógynövényekre hagyatkozhatunk, melyek hatóanyagait a tudomány szintén drogként nevezi meg, ezek azonban nem mesterségesen előállított szerek, hanem a növényekből kivont anyagok. Egyes teák - ha csak a gyermek nem allergiás rá - semmilyen mellékhatást sem váltanak ki. Meghűléskor ezért a hársfa, a kamilla, illetve kakukkfű főzete ajánlatos. A tea mézzel fogyasztandó, de cukorral vagy akár anélkül is adható a gyermeknek. 

A másik ma már jól bevált tudományos módszer a homeopátia, ahol információs szerekkel gyógyítjuk a gyermeket, a növények viszonylag alacsony hatóanyagtartalmával. Legjobban az Echinacea, a kasvirág és az Oscillococcinum segíti a meghűlés kezelését, már korán szedhető immunerősítőként. A homeopátiás golyók a gyermek számára kellemesek, hiszen pár cukorgolyócska elszopogatásáról van szó.

mothers-love

Az anya gyógyító ereje

Az édesanyák fantasztikus erővel bírnak a gyermek körül. Ha az anya előbb is volt beteg, mint a gyermek vagy elkapja a náthát csemetéjétől, akkor is azonnal kigyógyul a gyermek segítése révén. Az édesanyák, megérzik a baj forrását, megérzik a legkisebbek kérését is és ösztönösen képesek gyógyítani a gyermekeket, méghozzá saját életenergiájukkal.

Dr. Steindl Tímea 
orvos-természetgyógyász, gyermekgyógyász szakorvos, homeopátiás orvos

A magánrendelésem címe: 7625 Pécs, Búza tér 6.
mobil: 20/425-4705
Szakértőnkkel személyesen találkozhat a MÉZ Életmód Klubjában, illetve kérdezhet tőle online is!
Megjelent: 4226 alkalommal Utoljára frissítve: 2011. december 04., vasárnap 22:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n