1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

2011. december 04., vasárnap 17:23

A Hold vándorlása a zodiákuson és hatásai az egyes jegyekben

Írta:  Iveszics Tünde
Értékelés:
(0 szavazat)

Ha megfigyeled a folyton változó Holdat éjjelente, és megfigyeled saját magad, az érzéseid, vagy a környezetedben élők viselkedését, könnyedén rájöhetsz, hogy a Hold valamilyen hatást mindenkinél kifejt. Az egyes szakaszokra pedig tudatosan készülve, még akár a segítségedre is lehet a Hold energiája.

December 1. - 15. 48. órától: Hold a Halakban

Ezen állásnál intuitívabbak lehetünk, figyeljünk és hallgassunk tehát az érzéseinkre, a megérzéseinkre, és az álmainkra is jobban, mint az előző időszakban. Mivel kicsit ezen időszakban figyelmetlenebb is lehetsz, óvatosan közlekedj, vezess. Figyelj oda a kommunikációdra is, az legyen tiszta, világos, nehogy félre értsenek.  Jó alkalom arra, hogy elmélyedjünk egy művészi alkotásban, vagy akár mi magunk is alkossunk valami maradandót (akár a karácsonyi lakásdíszítést is elkezdheted). Megnézhetsz egy romantikus filmet is, biztosan tetszeni fog. Talán jobban vágyunk a vízre is, ha teheted és kedvet érzel, érdemes elmenni úszni,de akár szaunázni is. Mind e mellett ne felejtsd el tested belső hidratálását sem, igyál mindig megfelelő mennyiségű folyadékot minden nap! 

 A Holdfázisok: Növő Hold – december 2. 10.58.
(A Holdfázisok hatásait a ww.asztro.eletmodpecs.hu weblapon olvashatod el!)

 December 4. - 2. 52. órától: Hold a Kosban

Ha a Hold a Kosban jár, lehet, hogy te magad is tapasztalhatod az energikusságot, a tüzességet, vagy akár a megmagyarázhatatlan hangulatváltozásokat, esetleges érzelmi kitöréseket, indulatokat. Jó alkalom arra, hogy elkezdj például sportolni vagy elindulj, elkezdj valami újat az életedben. Érdemes ellátogatnod egy tüzes zumba órára is, ha még nem próbáltad ezt a mozgásformát. Napjaid ez időben mozgalmasak, élettel telik lesznek. Mivel a Kos testrésze a fej, fejfájás ezen időszakban előfordulhat.  Hajlamos lehetsz meggondolatlanul cselekedni, esetleg költekezni is. Viszont alkalmas az idő arra, hogy sportszereket, ruhákat vásárolj. A bulizásra kitűnő időszak, amit az idei év utolsó napján ki is használhatsz, viszont az alkohol hamarabb a fejedbe szállhat, ezért óvatosan fogyaszd.

December 6. - 15. 38. órától: Hold a Bikában

Ezen pár napban az előző időszak tüzes, változó szaka után a megnyugvás következik. Megfontoltabbak vagyunk, kimértebbek, nyugodtabbak. A mértékletes vásárlásra kitűnő időszak, mivel biztosan átgondoltan tudunk dönteni és csak a legszükségesebbeket vesszük meg. Jó alkalom arra, hogy barátaidat vendégül lásd, jókat egyetek és beszélgessetek együtt. Ha teheted sétálj sokat a szabadban, gyönyörködj a megnyugvó természetben. Menj el egy kellemes masszázsra, kényeztesd tested, lelked, hogy megújuljon és töltődjön, hogy még sokáig szolgálhasson egészségben, épségben. Pénzügyekben, ezekben a napokban lehet igazán hasznos, jövedelmező döntéseket hozni. 

December 9. - 3. 55. órától: Hold az Ikrekben

Ezek a napok a legalkalmasabbak egy kis könnyedségre, jövés-menésre, információk begyűjtésére és megosztására másokkal. Mindenképpen mozdulnod kell, el kell menned valahová. Ezt megteheted azáltal is, hogy barátokkal, ismerősökkel találkozol és elbeszélgetsz könnyedén, lazán velük, miközben te magad is töltődsz, jól érzed magad. Érdemes újságokat, tudományos, ismeretterjesztő lapokat, esetleg szakkönyveket olvasgatni. Gondolataidat le is írhatod. Ragyogó alkalom egy welness kényeztetésre, ahol kipróbálhatsz több lehetőséget is (akár újdonságokat is), ahol nem unatkozhatsz, hiszen folyamatosan új ingerekkel találkozhat tested, amit így hatékonyan tudsz majd ajánlani másoknak is. Fontos kérdésekben nehezebben dönthetsz, érdemes aludni egyet mielőtt kimondod a végső szót.

A Holdfázisok: Telihold – december 10. 15.35. / december 10. teljes holdfogyatkozás
 (A Holdfázisok hatásait a www.asztro.eletmodpecs.hu weblapon olvashatod el!)

December 11. - 14. 28. órától: Hold a Rákban

Ezek a napok a legalkalmasabbak meghitt családi együttlétekre, beszélgetésekre, vagy akár a közös emlékezésekre. Rák Hold idején valahogy mindenki érzelmesebb, nosztalgiásabb, mint egyébként. Tervezz a családoddal együtt közös programot, vagy társasjátékozzatok este, beszélgessetek a család jelen nem lévő tagjairól. Akár meg is látogathatjátok, vagy felhívhatjátok, küldhettek egy e-mailt rég nem látott rokonoknak, családtagoknak. Mesélhettek egymásnak kedves családi történeteket, de a családi hagyományokról, szokásokról is megemlékezhettek. Ha teheted melegedj, töltődj a családi tűzhelynél és engedd magadhoz azokat is akik számodra kedvesek! Ezen állásnál a lakás, az otthon tisztává tétele, a rendrakás mellett fontos az élettered díszítése, kellemesebbé tétele is. 

December 13. - 22. 50. órától: Hold az Oroszlánban

Ha nem tudod miért vagy ebben az időszakban olyan játékos, könnyed, akár gyermeki, vagy miért állsz meg egy kirakat előtt ékszereket, aranyból készült dolgokat nézegetni, akkor most itt a megfejtés: az Oroszlán Hold hatása érvényesül láthatatlanul a hétköznapjaidban is. Mivel kreatív ötleteid lehetnek, érdemes régi dolgokat elővenni és újból átgondolni. A gyermekeddel együtt ajándékok, esetleg Luca napi meglepetés készítése (Luca székének közös fabribákása) mind őszinte gyermeki örömet csempészhet életedbe. Gyermekednek szánt játékot érdemes e napokban beszerezned. Mivel bizonyára jobban vágysz a kényeztetésre, és arra is, hogy kiszolgáljanak, érdemes elmenned kikapcsolódni is valahová, ahol kedvedre lustálkodhatsz és fényűző körülmények között töltődhetsz fel még az ünnepek előtt. De, ha erre nincs lehetőséged, ötleteiddel biztosan otthonodban is megteremtheted ezeket a lehetőségeket. 

December 16. - 5. 02. órától: Hold a Szűzben

Az elmúlt napok szertelensége után higgadtan tudod átgondolni mit is kell még beszerezned az ünnepek előtt. Ha eddig még nem vásároltál most biztosan megfontoltan és takarékosan fogod beszerezni a szükséges dolgokat. Vásárláskor előnyben fogod részesíteni a praktikus, valóban hasznos dolgokat, így gyermeked ajándékát, játékát, ha lehet, ne e napokban szerezd be. Jó alkalom ez rendszerezésre, rendezésre, tisztításra, takarításra. Úgy érezheted ezekben a napokban, hogy régi dolgaidtól nehezebb az elválás, de ez néha mindenképpen szükséges, hogy valami új töltse be a régi helyét. Érdemes esténként könyvet olvasgatnod, vagy gyermekeddel együtt tanulni, hogy feleleveníts hasznos ismereteket. Ezzel gyermekednek is örömet szerzel. 

Üdvözlettel: Iveszics Tünde

Szakértőnkkel személyesen találkozhat a MÉZ asztrológiai tanácsadásán, valamint az www.asztro.eletmodpecs.hu weblapon,  illetve kérdezhet tőle online is az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Megjelent: 4427 alkalommal Utoljára frissítve: 2011. december 04., vasárnap 22:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n