1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

2020. október 14., szerda 17:30

3. TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2018-00026 2.Kertváros - Uránváros kosárlabda mérkőzés

3. nagyrendezvény

Kertváros - Uránváros kosárlabda mérkőzés

Helyszín: Pécs, Szilárd Leó Park, Ybl Miklós utca, a 17 emeletes mellett, Uránváros

  • 9:00 – 9:20  Regisztráció, bemelegítés a Kertváros - Uránváros kosárlabda mérkőzésre
  • 09.20  Megnyitó
  • 9:30 - 12:30  Kertváros - Uránváros kosárlabda mérkőzés
  • 12:30  Eredményhirdetés Kertváros - Uránváros kosárlabda mérkőzés
  • 12:00  órától szendvics ebéd
  • 10:00-15:00 kötélkert, játékliget, játékos vetélkedő
  • 12.30-15.00 óra között Grundfoci
  • 15:15  Eredményhirdetés Grundfoci

A 2. visszavágó Kertváros - Uránváros kosárlabda mérkőzés csakúgy, mint az első igazán jól sikerült, egész nap baráti hangvételben telt. Nagyon örültünk, hogy a sok kiegészítő programnak köszönhetően sokan eljöttek a rendezvényre. A maratoni 180 perces folyamatos kosárlabda mérkőzéshez egy profi sport gyúrót is sikerült megnyerni, de szerencsére most sem nem volt komoly sérülés, de nagyon hasznos volt a jelenléte. Ezúttal a Kertváros nyerte a mérkőzést, most egál az állás, visszavágó követkzik.

Grundfoci programra szép számmal jöttek a gyermekek, elsősorban általános iskolás korúak és spontán csapatokat alkotva, ők is folyamatosan játszottak több, mint 3 órán keresztül. Jó volt látni, a mosolygó arcokat, az új barátságok kialakulását. A program végén természetesen emléklapot és érmet is kaptak a résztvevő gyermekek.

kötélkert, játékliget, játékos vetélkedő

A játékos mozgással a résztvevő szinte észrevétlenül bevonódik, az izgalom, kockázat, kíváncsiság iránti vágy hajtja, egyre bátrabbak lesznek, mozgásrepertoárja bővül, a szokatlan helyzetek pedig kimozdítják a komfortzónából. A komfortzónából máris a kalandzónában (máshol élményzónának vagy tanulási zónának is hívják) találják magukat, ahol megtapasztalhatják saját vagy mások határait, miközben fejlesztik mozgásképességüket. Mozgásformák a Kalandpályán: kúszás, csúszás, járás, futás, egyensúlyozás, mászás, támaszkodás, megtartás, szökdelés, ugrálás, függeszkedés, lógás, lengés, hintázás, dobás, elkapás. A mozgás általi fejlesztés sajátossága, hogy az egyéni készségeken kívül fejlődik a résztvevők szociális készsége is: figyelem, segítségnyújtás, felelősségvállalás, problémamegoldás, konfliktuskezelés, társas kommunikáció, stb. A Kalandpályán a különböző képességű résztvevőket a facilitátor - a fokozatosság elve alapján - különböző nehézségű kihívások elé állítja, ahol az egyéni felelősségvállalás, a motiváció, a koncentráció, a figyelem, a fókusz megtartásának képessége és az egyensúlyérzék is fejleszthető. Miközben fejlődik a fizikai képességük, észrevétlenül egyfajta mentális – és lelki fitnesz részesei lehetnek. A játékok, a gyakorlatok nem igényelnek átlag feletti képességeket.

Tartalmas napot és sikeres szervezést tudhatunk magunk mögött, partnereinkkkel, melynek köszönhetően siekrült lebonyolítani a nagyrendezvényeket.

Média

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n