1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

2011.december II

2011.december II (4)

2011. december 28., szerda 20:56

Egészséges fogások az ünnepi asztalra

Írta:

A Karácsonyi időszakban bizony legtöbbünknek nem a diétázás és az egészséges táplálkozás jár a fejében. Ám nem kell, hogy emiatt kellemetlenül érezzük magunkat, hiszen minden az arányokon és a megfelelő alapanyagokon múlik. Mutassa meg családjának, hogy igenis lehet egészséges, ami finom!

Lazac, nem csak Karácsonyra

A téli szünetben nem mindig könnyű lekötni gyermekünk figyelmét. Talán nincs is annyi szabadságunk, hogy mindvégig vele legyünk, az együttlétet azonban mindenképpen érdemes kihasználni, tartalmassá, élvezetessé, örömtelivé és persze emlékezetessé tenni. Ehhez kínálunk ötleteket, nem csak téli napokra.

  • narancsba szúrhattok szegfűszeget, különféle mintákat, alakzatokat követve (az alkotás öröme mellett kellemes, karácsonyi hangulatot idéző illatot is áraszt)
  • kipróbálhatjuk a karácsonyra kapott társasjátékokat, vagy kártyázhatunk is, hiszen nagyon sokféle, fejlesztésre is alkalmas gyermekkártyajáték van forgalomban
2011. december 28., szerda 20:27

Ne légy a vírusok ajándéka!

Írta:

A karácsony előtti időszak nagyon könnyen stresszessé tud válni. Van, aki az időjárást viseli nehezen, van, aki az ajándékvásárlást, van, aki a sötétet és van, aki az év végi munkahelyi hajrát. Az immunrendszerünk maximálisan dolgoztatva van, hogy ne kerekedjen felül rajtunk semmiféle vírus, baktérium, de még egy egyszerű megfázás sem. 

A szeretet ünnepén, és azon túl is, összebújni, mint a sündisznók. 
Sok veszélyes tüskével, mégis a lehető legközelebb összebújva, együtt.

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n