1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Beszámolók 2012

Iskola-előkészítő tábor a Szivárvány Gyermekházban

Egy héten keresztül várjuk azokat a végzett ovisokat, akik szüleikkel együtt azt szeretnék, hogy az iskolakezdés számukra sikeres, örömmel teli, tanulmányaikat pozitívan meghatározó élmény és a valóságban is nagy esemény legyen.
A délelőtti kiscsoportos foglalkozásokon a gyerekek iskolakezdéséhez elengedhetetlen területek, képességek fejlesztése történik. Ebéd után csoportos hagyományőrző játékokkal zárjuk a napi programot.

Játszóházunk a Szivárvány Gyermekház Húsvéti tojáskereső programján is nyitva tartott. Ismét minden gyermek jól érezte magát. Nagy örömünkre most is többen jeleztétek, hogy nyáron is jönnétek hozzánk játszani és szívesen tartanátok gyermeketek születésnapi buliját a MOZAIK Játszóházban.  Újdonságként hamarosan olvashattok nyári életmód és fejlesztő táborainkról, egyelőre annyit mondanék, hogy óvodások és iskolások is megtalálják a számukra érdekes nyári programot kínálatunkban.  

Hangulatos és mozgalmas napot tölthetett el egyesületünk több tagja a Szivárvány Gyermekház Zöld Családi Napján. Unatkozni nem volt ideje senkinek, hiszen szűrtünk, szaktanácsot adtunk, kézműveskedtünk, és az egyesület játszóházában fogadtuk a legkisebbeket. Az Egyesület új helyszínén bemutatkozó Mozaik játszóházat felszabadult gyermekzsivaj töltötte be a program teljes ideje alatt.

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n