1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

2020. augusztus 25., kedd 17:23

2. TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2018-00026 Szabadegyetem

2. Nagyrendezvény

SZABADEGYETEM - „SZÍNEZD ÚJRA – CSAK JÁTÉK!” KIKÉPZÉS

Időpontja:

2020. augusztus 17-19. (9-15.30 óra között)

Helyszín: Pécs, Dr. Veress Endre u. 6.

Pécsi Kulturális Központ

Pedagógusok, cégvezetők, szociális területen dolgozók, diákok, ifjúsági segítők, kortárs segítők, ifjúsági vezetők, egyetemisták vettek részt a rendezvényen.

A tapasztalati tanulás - a mozgáson alapuló élmény általi fejlesztés volt a fókuszban

Célja: A résztvevőt megismertesse a mozgáson alapuló élmény általi nevelés fejlesztési lehetőségeivel, a cselekvés alapú tapasztalati tanulás módszerével.

Továbbá alkalmassá tegye a résztvevőt egy játékos,kalandos nap programjának megtervezésére, lebonyolítására, az animátori kompetenciák elsajátítására.

A műhelyfoglalkozásokon helyt kapnak az élménypedagógiai alapú megközelítések is. 

Minden résztvevő oklevelet kapott. Nagyon változatos gyakorlatorientált szabadegyetem került megrendezésre, mindenki örömmel és osk tapasztalattal távozott.

A nyertes árajánlatot adó szerevzet az Élményzóna Egyesület módszere hatására a tapasztalati tanulás csoportdinamikai folyamatainak köszönhetően a résztvevők új ismereteket szereztek. A tanulási, fejlesztési folyamat során előre tervezett, főleg szabadtéren, természeti környezetben, szándékoltan szokatlan helyzetbe hozva,  strukturált gyakorlatokat végeztek.

A feladatok egymásra épültek, és úgy állították össze, hogy mind az egyénnek, mind a csoportnak kihívást jelentsenek, ugyanakkor mindenki számára teljesíthetők legyenek.

A tevékenységek között szerepelnek problémamegoldó feladatok, kalandos, mozgást igénylő tevékenységek, valamint kreativitást és csapatmunkát igénylő feladatok. A jól tervezett folyamat hatására a gyakorlatok egyfajta áramlat-­élményt nyújthatott. A csoportosan leküzdött feladatok pozitív megerősítést adtak, ami erősítette a motivációt, az elköteleződést, a csapatszellemet.
 

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n