1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Rendezvényeink 2013

Pályázati kiírás városrészi civil szervezetek és informális közösségek fejlesztő folyamatban való részvételére

A Nevelők Háza Egyesület – Norvég Civil Alap Támogatási Program PecsWork – közösségszövetek a városban projekt keretében - pályázatot hirdet pécsi formalizált civil szervezetek és informális közösségek számára szervezeti fejlesztő programban való részvételre, fejlesztő szolgáltatások igénybevételére.

A pályázat célja olyan, a szervezetek szükségleteihez igazodó, fejlesztő szolgáltatások biztosítása, mely szolgáltatások igénybevétele elősegíti a szervezetek hosszú távú fenntarthatóságát.

A Karácsony közeledtével a Pécsi Életmód Egyesület pelenkaadományozással szeretne támogatni olyan többszörösen hátrányos, nehéz helyzetben élő családokat, amelyekben kisbabákat, kisgyermekeket nevelnek. Bármilyen típusú pelenkát szívesen fogadunk, az összegyűlt felajánlásokat az Ifjúságért Egyesület Családok Átmeneti Otthonaiban (ismertebb nevén anyaotthonban) lakó családok részére fogjuk eljuttatni. Az Egyesület befogadja az életvezetési problémák vagy más szociális és családi krízis miatt otthontalanná vált, továbbá családon belüli erőszak miatt védelmet kereső szülőt és gyermekét. Az otthonban lakó családok életkörülményeinek tekintetében általánosságban elmondható, hogy többszörösen hátrányos helyzetben vannak, a szociális háló igen szűk körülöttük.

(Sajnálatos) technikai okok miatt az Zéro előadása elmarad! A megvásárolt jegyek visszaválthatók, vagy Zéro december 7- én, szombaton tartandó egész napos tréningjére beválthatók! 

Időpont: 2013. 12. 07. 10 - 17 óráig

A tréning ára 11 000 Ft. 

Jelentkezni e-mailben. 
Jelentkezési határidő december 05, szerda éjfél.

Mi már zöld úton járunk, csatlakozz hozzánk!

Ha részt veszel a programban írd az esemény alá, hogy ott leszek.

Egyesületünk is részt vesz az Élet fája programban és várjuk a résztvevő szervezeteket, közösségeket a faültetési akciónapunkra november 7-én 14:00 - 16:00-ig a 6-os út lovarda utca kereszteződésénél. 
Találkozó: 
Lovarda utcában az autósbolt előtt 13:55-kor

Várunk tíz alkalmas szülésre felkészítő tanfolyamunkra, ahol minden témát érintünk, ami téged is érdekelhet! Tudás, gyakorlás, biztonság - nem csak a szülésnél, hanem a babagondozásban is! 

A tanfolyam szerdánként fél 4 – kor kezdődik. Az előadások másfél órásak, amik alatt lehetőség van a felmerült kérdések megbeszélésére is.

 

  • Nyári táborok szervezése
  • Önkormányzati Nakoziben egészségmegőrző foglalkozások
  • Uránvárosban idén második alakalommal rendezzük meg az Uránvárosi Egészségnapot és futóversenyt a nyár végén. Részletek a 2012-es rendezvényről: 
  • A II.Pécsi Életmód Napok május 21-i nagysikerű Szendi Gábor előadás folytatásaként Mezei Elmira látogat Pécsre és bevezet minket a Paleolit táplálkozás gyakorlati fortéjaiba. részletek a 21-i előadásról
  • Kiss Zoltán Zéroval is folytatjuk az elkezdett ismerkedést a numerológiával, a számok világával, s vele önmagunkkal
  • BabaTippek Napok! "Család születik" címmel nagy rendezvényt szervezünk a várandósság, család, gyermek - szülő - nagyszülő témák köré. Ennek alapja egyesületi tagunk weboldala, a www.babatippek.hu 
  • Szendi Gábor is újra velünk lesz. A téma örök és változatlan, hiszen több megjelent könyvének témája lesz terítéken: a lélek, a nő, és a párkapcsolat (pontos cím hamarosan!) 

Az aulában lévő standoknál, asztaloknál kiállítóink jelentek meg, és mutathatták meg magukat, termékeiket, tudásukat. Az érdeklődők mellett sok új ismeretség is született, amit nagyon fontosnak tartunk, mint közhasznú egyesület. Köszönjük támogatóinknak, partnereinknek, hogy mellénk álltak, velünk voltak! Nem hiányozhatott az egészségügyi szűrés és tanácsadás sem.

Te ott voltál? Ha nem igazán sajnálhatod! S, hogy miről maradtál le? Bemutatók, kóstolók, interaktív előadások, kosárlabda, gyermekjátszó, szűrések, tanácsadások – mindez egy helyen, egy napon, a II. Pécsi Életmód Napokon. A képek önmagukért beszélnek. De ne keseredj el, hiszen várunk további programjainkon, még az idén. Íme, a kínálat, reméljük, találkozunk valamelyiken!

1. oldal / 2

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n