1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

  • I. Pécsi Egyetemi Borbirtok Dűlőfutás Ízek és Élmények Piac

    I. Pécsi Egyetemi Borbirtok Dűlőfutás Ízek és Élmények Piac Helyszín: Pécsi Egyetemi Borbirtok, 7634 Pécs, Szentmiklós dűlő 1. Időpont: 2025. október 19. (vasárnap) 8:30 – 16:00 Nagy öröm számunkra, hogy csatlakozhattunk szervezőként az Ízek és Élmények Piac rendezvénnyel a Pécsi Tudományegyetem Borbirtoka és az Élményzóna Projekt közös szervezésében életre hívott Bővebben
  • Vadpörkölt kóstoló a Villányi Vörösbor Fesztiválon

    Rendezvény megnevezése: Vadpörkölt kóstoló a Villányi Vörösbor Fesztiválon a Helyszíne: 7773 Villány Diófás tér Időpontja 2025.10.03, 13:00 – 19:00 A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával vadpörkölt kóstoló a Villányi Vörösbor Fesztiválon rendezvényen célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a vadhús fogyasztás előnyeire és értékeire, valamint, ösztönözzük a látogatókat a tudatos és felelős Bővebben
  • 1
  • 2
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Emmert Judit

EMMERT JUDIT

Középiskolai tanulmányaimat Pécsett, az Apáczai Csere János Nevelési Központ gimnáziumában végeztem.Mivel mindig is érdekelt a gasztronómia, a főzés, és a finom ételek élvezete, ezért az érettségi után vendéglátó technikusi végzettséget szereztem. Ezen tanulmányaim folyamán kezdett el mélyebben érdekelni, hogy miből is állnak az élelmiszerek amiket elfogyasztunk, és azoknak milyen hatásuk van szervezetünkre.

Mire azonban eldöntöttem, hogy dietetikus (táplálkozástudományi szakember) szeretnék lenni, lecsúsztam a felvételikről, így elvégeztem egy kétéves idegenforgalmi szakmenedzser képzést, mert úgy gondoltam jól kapcsolódik a már megszerzett ismereteimhez a vendéglátás területén.
Ezután felvételt nyertem a Pécsi Tudományegyetem egészségtudományi karának ápolás és betegellátás szakára, azon belül is a dietetikus szakirányra, melyet 2011 júniusában sikeresen el is végeztem.
Szakdolgozatomban a gyermekekre pozícionált italok beltartalmi értékeit vizsgáltam, arra kerestem a választ, hogy hozzájárulhatnak-e ezek az italok a gyermekkori elhízás kialakulásához.

Tanulmányok:

2006 – 2011                         PTE, Egészségtudományi Kar, Ápolás és Betegellátás, alapszak, dietetikus szakirány

2004 – 2006                         Magyar Üzletemberképző Akadémia, idegenforgalmi szakmenedzser szak

2002 – 2004                         Pécsi Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola, technikus szak

1997 – 2001                         Apáczai Csere János Nevelési Központ Gimnázium és Szakközépiskola, humán tagozat, Pécs

Szakmai tapasztalatok:

2012  –                                 Recepciós, Profinfo Team Zrt.

2011  –                                 Dietetikus, Pécsi Életmód Egyesület

2011                                     Kórházi dietetikus, élelmezésvezető mellett

2008                                     Tinto Lounge, Bristol, Egyesült Királyság, 3 hónap nyári munka

2007                                     DHL-Excel, Droitwich, Egyesült Királyság, 3 hónap nyári munka

2006                                     Car-Tour Utazási Iroda, idegenforgalmi ügyintéző, szakmai gyakorlat

Egyéb képesítések:

Középfokú „C” típusú államilag elismert, idegenforgalmi szaknyelvi nyelvvizsga német nyelvből

Társalgási szintű angol nyelvtudás

ECDL Start vizsga (MS Word, Excel, Power Point ismeret)

Személyes kompetenciák:

- alkalmazkodóképesség

- empátia

- szorgalom

- figyelmesség

- felelősségtudat

Szervezeti tagság:                    Pécsi Életmód Egyesület (www.eletmodpecs.hu)

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n