1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Babaváró Szakértői Csapat Babaváró Szülésre felkészítő tanfolyam 2016 májusában indul újra!

Értékelés:
(0 szavazat)

Babaváró Szakértői Csapat - Babaváró Szülésre felkészítő programja

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan minket választottatok és velünk vagytok 2014 őszétől. 

2016 tavaszán szakértői csapatunk újra vár minden kismamát folyamatosan induló négy alkalmas szülésre felkészítő tanfolyamra, ahol továbbra is minden témát érintünk, ami téged érdekelhet, ha kismama vagy! Mivel nagyon sokan érdeklődtetek, indulásként egy intenzív kurzussal kezdünk, hogy senki ne maradjon le.

Jelszavunk: Tudás, gyakorlás, biztonság - nem csak a szülésnél, hanem a babagondozásban is!
A szakértői csapat tagjai védőnők, akiknek munkájuk valóban a hivatásuk.

Időpont: 2016.05.09.- 2016.05.12. között minden nap 16 óra 30 perc (így nem maradsz le, ha dolgozol és jöhet a párod is)

Helyszín: Pécs, Budai Nagy Antal utca 1., a Pécsi Életmód Egyesület helysége (Rókus sétányról nyílik a bejárat, Tervezők Háza épületében van, kék ajtón a kaputelefon 106-os)

A tanfolyamot tartja: 

Dr Buda Péterné Anikó, bővebben itt olvashatsz Anikóról...
Iveszics Tünde, bővebben itt olvashatsz Tündéről...
Maninger Kata, bővebben itt olvashatsz Katáról...
Gróf - Schindler Ingrid, bővebben itt olvashatsz Ingridről...

Időpontok és témák:

1. alkalom 2016.05.09. (hétfő): Várandósság, szülés. A szülés megindulása, folyamata, praktikák, amik valóban hasznosak és a klinikán is alkalmazhatóak. Gyermekágyas időszak.

2. alkalom 2016.05.10. (kedd): A baba fogadása - kelengye, öltöztetés, fürdetés, köldökkezelés, lázmérés. Kisebb babaproblémák otthoni kezelése (hasfájás, koszmó, popsikiütés, szájpenész, stb.).

3. alkalom 2016.05.11. (szerda): Szoptatás a kezdetektől. Minden, amit a szoptatásról tudnod kell a várandósság alatt és szülés után.

4. alkalom 2016.05.12. (csütörtök): Babaelsősegély (házipatika, ha riaszt a légzésfigyelő, lázcsillapítás, légúti idegentest).

Az előadások körülbelül másfél, két órásak, amik után lehetőség van a felmerült kérdések megbeszélésére, vagy kötetlen beszélgetésre is. Minden résztvevő kedvezményesen juthat hozzá az Anyatippek című könyvhöz, amiben minden olyan problémás helyzetre találsz hasznos tippet, ami egy babás családban előfordulhat.

A résztvevők száma korlátozott maximum 5 várandós és kísérője, hogy meghitt, családias hangulatban készülhessünk közösen a babád érkezésére. Itt valóban hasznos tudást kapsz, hiszen mindannyian gyakorló védőnők, édesanyák vagyunk, és nap, mint nap találkozunk mindazzal, ami egy kismamát foglalkoztat a várandósság és a szülés idején, majd a baba gondozása-ápolása kapcsán.

Ár: a négy alkalmas kurzus ára 8000 Ft 

Lelkes csapatunk tagjai védőnők. Mindannyian elkötelezettek vagyunk hivatásunkban, szeretjük a szakmánkat és bízunk abban, hogy neked is segítségedre lehetünk. A tanfolyam témáit igény szerint alakítjuk, hogy valóban mindenre felkészülj. Az órákat az adott területhez legjobban értő fogja tartani, de lehetőség van vendég előadók meghívására is (nőgyógyász, genetikus, klinikai szülésznő, élő ételek, dietetikus, hordozási tanácsadó, homeopata orvos, Schüssler arcdiagnoszta).

Ha várandós vagy tarts velünk te is!

További információ: Iveszics Tünde, 06 30 491 0230,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A témaváltoztatás jogát fenntartjuk!

Gyakori kérdések:

Csak én mehetek?
Nem. Egy kísérő az árban benne van, így jöhetsz a pároddal vagy akár az anyukáddal is.

Számlát kapok-e?
Számlát természetesen kapsz.

Mikor kell fizetni és mi van akkor, ha nem tudok menni mind a 4 alkalomra?
Az ár az első alkalommal fizetendő. Lehetőséged van arra is, hogy csupán annyi alkalmat fizess, amennyire valóban elszeretnél, vagy el tudsz jönni. Ekkor is az első alkalommal történik a fizetés és előre jelezned kell, hogy melyik alkalomra nem tudsz jönni.


Mindenkit nagy szeretettel várunk!

A fotót Kiss György a VS-NET Kft munkatársa készítette.

 

 

Megjelent: 1657 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. máj. 02., hétfő 19:13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n