1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Zöld Családi Nap a Szivárvány gyermekházban 2012

Értékelés:
(0 szavazat)

Hangulatos és mozgalmas napot tölthetett el egyesületünk több tagja a Szivárvány Gyermekház Zöld Családi Napján. Unatkozni nem volt ideje senkinek, hiszen szűrtünk, szaktanácsot adtunk, kézműveskedtünk, és az egyesület játszóházában fogadtuk a legkisebbeket. Az Egyesület új helyszínén bemutatkozó Mozaik játszóházat felszabadult gyermekzsivaj töltötte be a program teljes ideje alatt.

Nagyon népszerű volt a kicsik körében az arcfestés, ahol a kedves gyermekarcok pillanatok alatt változtak át pillangóvá, oroszlánná, vagy akár tigrissé, a gyermekek kívánsága, vágya szerint.

Köszönjük Szánti Marcsinak az alkotó munkáját! Játszóházunk háziasszonyai Herger Ágota, Varga Zsanett és Tóth Edina voltak, ahol a nagyobbak játékos feladatot megoldva kaphattak pecsétet gyűjtőfüzetükbe. A tombolán felajánlott nyereményeink egyikét, ami játszóházunkba belépőt és a Capri cukrászda jóvoltából 10 gombóc fagylaltot jelent, Bánfai Judit és családja nyerték meg. Nyereményükhöz az egyesület minden tagja nevében szívből gratulálunk!

Kézműves sarkunkban Vlasicsné Bocz Krisztina ügyeskedett, alkotott a gyerekekkel. 
Az egészségügyi szekciót szakembereink Emmert Judit dietetikus, Heronyányi Dóra védőnő, Iveszics Tünde védőnő, természetgyógyász és Dr. Simon Melitta képviselte. Ők tanácsadással egybekötött szűrővizsgálatokat (teljes testösszetétel analízist, vércukorvizsgálatot, vérnyomásmérést) végeztek.
Köszönjük ez úton is Horváth Beatrix és a 77 Elektronika Kft támogatását!
Segítségükkel közel 60 vércukor vizsgálatot végezhettünk el
ezen a rendezvényen.
 
Fentieken kívül, színes palettánkat bemutatva, még asztrológiai tanácsadást is igénybe vehettek az érdeklődők. 
Egyesületünk minden tagja jól érezte magát ezen a rendezvényen. Mint minden hasonló alkalommal boldogok voltunk, hiszen a mellett, hogy együtt voltunk, ismét tudtunk nyújtani valami értékeset azoknak, akik ellátogattak hozzánk.
 
A most felavatott játszóházunk 2012. április 2-től várja a gyermekeket, a Szivárvány Gyermekházban, minden hétfőn 9-12 ig és szerdán 8:30 - 12-ig. Programkínálatunk itt olvasható. Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat a Mozaik életmódházba, hiszen ez egy hely, ahol mindenki jól érzi magát!

 

Megjelent: 2311 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 25., csütörtök 09:20
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n