Értesítés
  • The was a problem converting the source image.
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/92

1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Nyári Táboraink "Na, de ki vagyok Én?! Lehetőségek kincsesládája!" 2012

Értékelés:
(0 szavazat)

Idén újdonsággal készülünk az ifjúságnak, nyári tematikus táboraink, szaknapközik üde színfoltjai városunk nyári programkínálatában. 

"Na, de ki vagyok Én?! Lehetőségek kincsesládája!"
napközi tábor 10-14 éveseknek
 
Induljon a kincskeresés! Gyere velünk! Fedezd fel a benned rejlő kincsestérképet! Bátor társakkal leld meg saját kincsesládád kulcsát! 
Kalandok, erőpróbák, játékok várnak Rád és a legnagyobb kincs, amit csak nyerhetsz, saját magad hősévé válhatsz!
Csak egy turnus indul!
Augusztus 6-10
Bővebb infó Varga Zsanett 06-70-322-70-93, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gyülekező: minden nap reggel  8-8:30 ig a Szivárvány Gyermekház aulájában.
A tábor részvételi díja 17 500 ft, mely tartalmazza a különbusz költséget, az étkezési díjat (napi 1x-i éttermi ebéd+napközbeni gyümölcs).
Éttermi ebéd minden nap, egészséges menü iskolások számára.

Az élménypedagógia tervezett és egymásra épülő feladatok közben szerzett élmények, amiken keresztül a résztvevők megtapasztalják önmagukat, képességeiket, határaikat és csoporttá szerveződve tapasztalatot szereznek az együttműködés és szolidaritás mibenlétéről. A játékokban, feladatokban nem egyénekkel, hanem csoporttal dolgozunk, aminek előnye, hogy az egymás közötti interakcióból tanulnak a résztvevők saját működésükről és egymásról is. Új, hatékonyabb problémamegoldó és kommunikációs mintákat sajátíthatnak el a tapasztalati tanulás útján, aminek kereteit a csoportvezetők biztosítják. Ilyen módon hatékonyan korrigálhatóak a negatív viselkedési, kommunikációs és konfliktus kezelési minták. A résztvevők életkori és társadalmi különbségei tovább fokozzák a szolidaritás fontosságának megtapasztalását, ezáltal fejlesztve szociális képességeiket.

Táborunk célja a gyerekek együttműködési képességének, egymás iránti szolidaritás és toleranciájuk fejlesztése, közösséggé formálásuk kihívásokon, kalandokon, személyiségfejlesztő gyakorlatokon, szabadtéri sport tevékenységeken és művészeti munkánk keresztül.
Kihasználva célcsoportunk kortárs csoportban szerzett élményekre való igényét, olyan készségek, pozitív viselkedési minták elsajátításához teremtünk teret, amely elősegíti a gyermekek önismeretének mélyülését, konfliktuskezelő és kommunikációs eszközkészletük gyarapodását.
 
Célunk továbbá adott csoport közösséggé formálása, a tábor keretein túlmutató kapcsolatok építése. Reményeink szerint ennek protektív hatása a mai kor veszélyeit segít mérsékelni a támogató, megtartó kapcsolatok által.
 
Tematika vázlat:
 
1.nap kulcs téma: "Na, de ki vagyok én?!"
Fókusz: ismerkedés, csoport építés, önismeret. 
2. nap: "Na, de ki vagy Te?!" Kirándulás Égervölgybe.
Fókusz: párok alakítása , páros feladatok, kis csoportos feladatok
3. nap:" Az egész több, mint a részek egésze!" Kirándulás a pécsi Tv-torony és Kilátóhoz.
Fókusz : kiscsoportok együttműködése
4. nap: "Egyedül Te tudod megcsinálni, de Te egyedül nem tudod megcsinálni!" Kirándulás Orfűre az Aquaparkba
Fókusz: együttműködést, szolidaritást, összetartást igénylő küldetés a csoportok közös alkotása
5. nap: "Ugye mi jó barátok vagyunk?" 
Fókusz: program lezárása, egymás ajándékozása, búcsúzás.
Utolsó nap szabadtéri bográcsozás, közös főzés, ajándékozás, búcsúzás.
Megjelent: 2597 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 25., csütörtök 09:16

Képgaléria

{gallery}92{/gallery}
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n