1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Programok, előadások babás, kisgyermekes szülőknek

 

I. Pécsi Életmód Napok 2011.04.28-29-30

Mit tegyél, ha gyermeked válogatós, gyakran beteg, keveset, vagy netán túl sokat eszik, esetleg valamilyen ételallergiában szenved? Mi kerüljön a családi asztalra, milyen alapanyagokat használj, hogy családod minden tagja, és legfőképpen gyermeked egészséges, hosszú életet élhessen? Ismert dietetikus szakértőnktől bizonyára minden kérdésedre kielégítő választ kapsz, ha meghallgatod előadását.

Dr. Steindl Tímea gyermekorvos, természetgyógyász előadása azokról a természetes módszerekről, lehetőségekről szól, amik segítségével gyermeked kisebb, nagyobb betegsége könnyedén legyőzhetővé válik. Ha hiszel a természet erejében, a hallottaknak biztosan nagy hasznát veszed.

A pro-, és prebiotikumokkal bizonyára találkoztál már gyermeked antibiotikumos kezelése kapcsán, vagy akár kisbabád hasfájása esetén. Hogy mire jók ezek a szerek, és tulajdonképpen mit is jelentenek ezek az elnevezések, meghallgathatod a téma egyik legjobb ismerőjétől, Dr. Vajda Éva háziorvostól.

Ha gyermeked még szopik, a szoptatás egy újfajta megközelítésével találkozhatsz Maninger Katalin, IBCLC szoptatási tanácsadó előadása kapcsán. Már a cím sem szokványos: A szülés, szoptatás misztériumának láthatatlan tényezői. Minden esetre elgondolkodtató, kíváncsiságot keltő. Gyere el, érdemes!

Nagyon sok kérdésed merülhet fel a baba- és gyermekúszással kapcsolatban is.  Ha felmerült benned, hogy jó lenne a lehető legoptimálisabb időben vízhez szoktatni babádat, vagy úszni tanítani gyermekedet, mindenképpen érdemes meghallgatnod a Pécsi Úszóiskola előadását.
 
Ha otthonodban állatot tartasz mindenképpen tudnod, ismerned kell bizonyos dolgokat, szabályokat, esetleges veszélyeket, amik kedvenced kapcsán felmerülhetnek. Dr. Ignits Éva állatorvos segít abban, hogy az állattartás valóban mindenki számára kizárólag örömet okozzon.
 
A város óvodás korosztályát ellátó intézményeinek telítettsége, sokszínűsége indokolta, hogy körbejárjuk az óvodaválasztás szempontjait. Ha idejében szeretnél tájékozódni, hol és mire számíthatsz, érdemes az egy órányi interaktív előadásra beülni és számba venni a lehetőségeidet. Az egy órában, képzeletben, ellátogathatsz minden óvodába, megismerheted mit tudnak, miben jók, s miért éppen oda írasd be szemed fényét, a gyermekedet.
 
Mai világunkban szakember nélkül sajnos nem ismerjük kellően lehetőségeinket, azokat a bizonyos láthatatlan kiskapukat, amik törvényesen is átjárhatóak számunkra. Országosan is ismert társadalombiztosítási szakértőnk, Horváthné Radics Mónika segít abban, hogy minden lehetőséget kihasználj, ami adott és jár neked is.
 
Életed nagy eseménye előtt, amikor nőből anyává válsz, bizonyára foglalkoztatnak az élet nagy kérdései. Városunk elismert szakembere, Kellermayer Miklós professzor könyvet írt az életről. Megnyugvás a mindennapokban, táplálék a léleknek az előadása. Gyere el és töltődj fel! Érdemes lesz!
 
Ha érdekel az asztrológia, hallgasd meg Schmidt Anikó előadását arról az anya, gyermek kapcsolatról, amit a horoszkóp mutat a szakember számára. Az előadás után lehetőséged lesz személyesen is tanácsokat kérni Anikótól!
 
Mindenkiben felmerül élete során többször is, hogy miért az a sorsa, amit él. Dobos Anna a sors témáját járja körül és beszélgetős előadása előtt várja kérdéseidet, amiket természetesen névtelenül tehetsz fel, akár már ma is.
 
A Hellinger - féle családfelállításról talán még nem is hallottál. Íme egy remek alkalom arra, hogy megismerkedj ezzel a módszerrel. Ha meghallgatod a téma ismert szakemberét, Bader Györgyöt, kétséged sem marad e módszer létjogosultságáról, hasznáról.
 
A részletes programot megtalálod a jobb oldali naptárra kattintva!

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n