1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Programok, előadások mindenkinek

 

I. Pécsi Életmód Napok 2011.04.28-29-30

Rohanó világunkban érdemes időt szakítani saját magunkra, a testünk jobb megismerésére, bizonyos betegségek mielőbbi kiderítésére. Ahhoz, hogy még nagyon sok évet tevékenyen, egészségesen élhess, mindenképpen gyere el az önvizsgálatokról szóló délelőttünkre. E témában kitűnő bemutatást, szemléletes előadást hallgathatsz meg egy gyakorlott szakembertől, Fischerné Virág Évával. Ez idő alatt szakemberek végeznek különféle szűrővizsgálatokat, s adnak tanácsokat is e témával kapcsolatban felmerülő kérdéseidre. 

A délelőtt folyamán hasznos ismereteket hallhatsz a dohányzásról való leszokással kapcsolatban is. A pro-, és prebiotikumokkal már mindenki találkozott, aki televíziót néz, vagy szedett antibiotikumot, vagy netán bélrendszeri problémái voltak. Hogy mire jók ezek a szerek, és tulajdonképpen mit is jelentenek ezek az elnevezések, meghallgathatod a téma egyik legjobb ismerőjétől, Dr. Vajda Éva háziorvostól.

 
Nincs olyan ember, akit ne foglalkoztatnának az élet nagy kérdései, saját sorsa, életútja. A világhírű sejtkutató, az Összefogás Pécsért Egyesület elnöke, a hithű keresztény ember, Dr. Kellermayer Miklós professzor előadásán mindenkinek ott kell lennie. A professzor sokat látott, tapasztalt ember, aki a nagy titkok tudójaként beszél gondolatairól, és az Élet című könyvéről. Megnyugvás a mindennapokban, táplálék a léleknek az előadása. Gyere el és töltődj fel! Érdemes lesz!
 
A Hellinger - féle családfelállításról talán még nem is hallottál. Íme egy remek alkalom arra, hogy megismerkedj ezzel a módszerrel. Ha meghallgatod a téma ismert szakemberét, Bader Györgyöt, kétséged sem marad e módszer létjogosultságáról, hasznáról.
 
Mindenkiben felmerül élete során többször is, hogy miért az a sorsa, amit él. Dobos Anna a sors témáját járja körül „Az életet csak élni kell” címet viselő beszélgetős előadása alkalmával.
Anna már az előadása előtt várja kérdéseidet, amiket természetesen névtelenül tehetsz fel, akár már ma is.
 
Az egészséges és nem ártó hatásokon alapuló tisztaság mai világunkban egyre inkább sarkalatos kérdés. E témát járja körül alapelvekkel, különféle praktikákkal, elméleti és
gyakorlati példákkal „A játék, amely a bőrünkre megy” címet viselő interaktív, előreláthatóan nagyon élvezetes, élmény dús előadás. Az előadó ígérete szerint mindenki aktív résztvevője is
lesz az előadásának. Gyere el, érdemes!
 
Vajon elegendő tudásunk van-e ahhoz, hogy családunk jól működjön, minden tagja elégedett legyen? A tudás a családról, egyfajta tudatos felelősség vállalás a családért. Gyere el a család születik című beszélgetős előadásra, hogy jobban ismerd azt a közeget, amiben mindennapjaidat töltöd, ami meghatározza az életedet, ami erőt ad a mindennapokhoz, tölt és pihentet is egyben.
 
A harminc éve működő intézmény az országban egyedül álló nevelési, oktatási, közművelődési, szolgáltató komplexum. Egymást segítve, kiegészítve él itt a tehetségek gondozása, fejlesztése és a rászorultak, sérültek képzése, segítése. A bemutatkozás során megjelennek az ANK által kínált bölcsődei programok, az óvodák nevelőmunkája, Montessori szellemisége, valamint a korai fejlesztési lehetőségek illetve a 0-6 éves korosztály számára megálmodott színes programok.
 
Szűrővizsgálatok közül figyelmedbe ajánlom a következőket:
• szénmonoxid vizsgálata a kilégzett levegőben
• testösszetétel analízis, BMI számítás
• vérnyomásmérés
• vércukormérés
 
A szűrővizsgálatokat a pécsi Egyesített Egészségügyi Intézmények védőnő szakemberei
végzik, akik szükség esetén megfelelő tanácsokkal is ellátnak eltérés észlelése esetén.
 
Tanácsadások közül érdeklődésedre számíthat:
• természetgyógyászati tanácsadás
• dietetikai tanácsadás
• Schüssler arcdiagnosztika
• társadalombiztosítási tanácsadás
• műanyag testrészeken önvizsgálat bemutatása, tanítása, gyakorlása
• dohányzás leszoktató program bemutatása
 

A részletes programot megtalálod a jobb oldali naptárra kattintva!

 

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n