1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Keszü falunap 2011

Értékelés:
(0 szavazat)

Irány Keszü!

Egyesületünk életében jelentős állomás volt a Keszüi falunap, több szempontból is. Először is, kivétel nélkül mindenki nagyon jól érezte magát. Másodsorban, mindenki folyamatosan és aktívan tevékenykedett: szűrt, tanácsot adott, vagy a játszóházban kötötte le a legkisebbek figyelmét, bírta őket kreatív tevékenykedésre, illetve mókás mintákat varázsolt percek alatt az apróságok kívánsága szerint az arcocskákra, valamint mondókákkal idézte fel népi örökségünk csodálatos világát. Harmadsorban, olyan embereket ismertünk meg a keszüiekben, akik barátságosak, nyitottak, kedvesek, mosolygósak, jó kedvűek.
Mindannyiunk nevében mondhatom, hogy a mai elidegenedett, rohanó világunkban felüdülés volt egy napig e helyen lenni. Mindenkinek kívánom, hogy hasonló közösségben legyen szerencséje élni hétköznapjait! Így, ha e sorok olvasása után úgy gondolja bárki, hogy szívesen költözne Keszübe, csak bátorítani tudom! Horváth Beatrix ill. a 77 elektronika támogatása jóvoltából ismét ingyenesen tudtunk vércukrot mérni, köszönjük!

Köszönjük a Keszüi falunap szervezőinek a felkérést és a támogatást további munkánkhoz.

Találkozzunk a Pécsi Örökség Kulturális Fesztiválon, szeptember 19-20 hétfőn és kedden 16.00-20.00 Pécsett a Sétatéren az Életmódsátorban.
 
Megjelent: 3074 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. április 09., szerda 09:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n