1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Helix SE és a Pécsi Életmód Egyesület közös programja

Értékelés:
(0 szavazat)

I. Helix Cross: a Helix SE beszámolója

Először debütáló Hélix Cross versenyünknek nem kedvezett az időjárás. Borús szomorú hangulatú reggelünkön finoman szólva nem tolongtak a nevezők a Teca Mama vendéglő teraszán berendezett versenyrendezői asztaloknál. Pedig ekkor (08.00) még az eső sem esett. Az Éger-völgyből Remete-rétre vezető újonnan átadott aszfaltozott kerékpárút talán sok mindenkit elriasztott a „munka ünnepén” folyamatos és néhol igen meredek emelkedésével?

Versenyünk szervezése a Pécsi Életmód Egyesülettel közösen történt akik a helyszínen különböző vizsgálatokkal, mérésekkel (vérnyomás, vércukorszint stb…) igyekeztek pontosabb képet adni pillanatnyi állapotunkról a rajt előtt és a befutó után. A negyed tízes rajtra végül is 10 fő versenyző sorakozott fel, akik már türelmetlenül és látható verseny izgalomban várták a rajtjelet. Idő közben az időjárás is csöpörgősre fordult. Sportolóink derekasan küzdöttek a nem mindennapi tereppel és elmondható, hogy az eső zavarta őket a legkevésbé melynek nagy részét a fák lombjai felfogták. Kevesebb, mint fél óra alatt „mind a tíz” futó célba érkezett és a családias hangulatú eredményhirdetésre az eső is magasabb fokozatba kapcsolt. Sebaj, mert a célban felállított Hélix sátor alatt mindenkinek akadt hely. Az áztató eső azonban meghiúsította Nordic Walking-os további programjainkat erre a napra.

Bár nem rendeztünk még olyan versenyt ahol ennyire kevesen indultak, azonban mégis azt kell mondjuk, hogy megérte a fáradságot. A mostani indulók láthatóan jó hangulata jövőre ha csak ugyan ennyi új nevezőt vonz az eseményre akkor elmondhatjuk, hogy sikerült megduplázni a létszámot. Legyen tehát ez a következő cél.

Minden indulónknak: Kereki Roberta, Petre András, Balázs Péter, Papp Ferenc, Nagy Máté, Tóth Teodóra, Nagy Krisztina, Pál István, Herendi Zsuzsanna és Fáskerti Gábor 
Gratulálunk

forrás: http://www.helixsport.hu

Megjelent: 2269 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 24., szerda 22:06
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n